ok, prima!
nee, bedankt

StudyShare: samen blokken voor je eindexamen!

gratis

Moet je blokken voor je examen maar ben je snel afgeleid? Tussen 30 april en 11 mei kun je gebruik maken van StudyShare bij de Bibliotheek. StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een lokaal in Bibliotheek Hoofddorp-Floriande of in de Bibliotheek Hoofddorp Centrale, onder begeleiding van een StudyBob. Hij of zij houdt toezicht en zorgt dat het stil is. Omdat anderen om je heen ook hard aan de studie zijn, is het veel makkelijker om je ook te concentreren. Er zijn vaste pauzes, waarbij je ook nog wat te eten en te drinken krijgt. Al je aandacht gaat naar je studie!

StudyShare: samen blokken voor je eindexamen!

Hoe werkt het?

Er zijn 2 blokken per dag, een ochtendblok van 10:15 tot 13:00 uur en een middagblok van 14:15 uur tot 17:00 uur. Voor aanvang van het blok meld je je bij de balie en krijg je gratis een toegangsticket. Er zijn 10 plaatsen per blok beschikbaar. Zijn de tickets op? Jammer, dan is er geen plaats meer. Uiteraard kun je dan wel op andere plekken gaan studeren in de Bibliotheek.

Wat zijn de spelregels?

Wil je alles uit StudyShare halen wat erin zit? Houd je dan aan de regels. Die zijn streng, maar dat zorgt er juist voor dat je ook echt niets anders doet dan studeren:

• Wees op tijd: na aanvang van het blok kun je niet meer binnenkomen. Dit is belangrijk voor de rust in de ruimte.
  • Je levert je mobiele telefoon in bij de StudyBob. Help jezelf om niet afgeleid te raken!
  • Praten en gebruik van telefoons en sociale media is alleen toegestaan in de pauzes.
  • In de pauze ben je vrij! Er wordt dan niet doorgewerkt.
  • Eten is in de studiezaal niet toegestaan, drinken wel.

Wanneer en waar kun je terecht?

• Van maandag 30 april tot en met vrijdag 11 mei 2018
  • Ochtendblokken en middagblokken op alle werkdagen
  • Je kunt terecht voor StudyShare in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale en de Bibliotheek Hoofddorp-Floriande