Leuk dat je lid wilt worden!

Heb je nu veel tijd om te lezen, luisteren en leren? Of zoek je ideeën voor je kinderen? Word lid van de Bibliotheek Haarlemmermeer en maak direct gebruik van de Bibliotheek!

***Zomeraanbieding*** Als je kiest voor het Compleet maandabonnement, dan betaal je de eerste 3 maanden geen abonnementskosten t.w.v. €6,50 per maand! Lees hier meer over deze zomeraanbieding. Met het Compleet maandabonnement kun je per maand 25 boeken lenen en kiezen uit een enorme schat aan e-books en luisterboeken. Bekijk hier alle voorwaarden van het Compleet maandabonnement. Deze aanbieding loopt t/m 31 augustus 2020.

We zetten hieronder de voordelen van een lidmaatschap voor je op een rijtje:

• Tot 14 jaar is het lidmaatschap helemaal gratis, daarna kun je al lid worden voor € 1,50 per maand voor tieners en voor € 4,50 per maand voor volwassenen.
  • Je hebt de keuze uit 300.000 titels, meer dan 28.000 e-books en 4.000 luisterboeken.
  • Reserveer je materialen online en haal ze af in de bieb van jouw keuze.
  • Je maandabonnement is maandelijks (per mail) opzegbaar.

We hebben verschillende abonnementen:

Klein abonnement:
3 weken uitleentermijn, 10 boeken per keer, nieuwe bestsellers lenen voor € 1,50, boeken reserveren voor € 0,50

Compleet abonnement:
3 maanden uitleentermijn, 25 boeken per keer, gratis nieuwe bestsellers lenen, géén boete bij te laat inleveren, gratis boeken reserveren

Tarieven 0-13 jaar
Klein: gratis | Compleet: €2,00 per maand/€20,00 per jaar

Tarieven 14-17 jaar
Klein: €1,50 per maand/€15,00 per jaar | Compleet: €3,50 per maand/€35,00 per jaar

Volwassenen
Klein: €4,50 per maand/€45,00 per jaar | Compleet: €6,50 per maand/€65,00 per jaar

Een jaarabonnement of een maandabonnement?
Een jaarabonnement is qua prijs iets gunstiger, maar met een maandabonnement ben je flexibeler. Om een maandabonnement aan te schaffen geef je online een machtiging af. De eerste maand betaal je vooraf via iDEAL, daarna wordt automatisch geïncasseerd voor de maand(en) daarna.

Inschrijfkosten
Ben je 14 jaar of ouder, dan betaal je als nieuw lid eenmalig €3,00 inschrijfkosten.

Op de volgende pagina vragen we eerst wat gegevens, daarna tonen we een bij jou passend aanbod. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je binnen enkele werkdagen bericht met praktische informatie over je lidmaatschap.