Leuk dat je lid wilt worden!

Heb je nu veel tijd om te lezen, luisteren en leren? Of zoek je ideeën voor je kinderen? Word lid van de Bibliotheek Haarlemmermeer en maak direct gebruik van de Online Bibliotheek met ons #ikleesthuis-abonnement!

Het #ikleesthuis-abonnement

• Voor iedereen van 14 jaar en ouder (kinderen tot 14 jaar zijn gratis lid)
  • Lenen in de Online Bibliotheek
  • 28.000+ e-books
  • 4.000+ luisterboeken
  • Je krijgt een eigen pasje als de Bibliotheek weer open is

Je betaalt voor dit #ikleesthuis abonnement slechts €14 voor 4 maanden. Na deze periode kan, als je dat wilt, het abonnement over worden gezet naar een maand- of jaarabonnement. Op de inschrijfpagina vul je een aantal persoonsgegevens in en kun je vervolgens via iDEAL de eenmalige abonnementskosten betalen.

LET OP! Op dit moment bieden wij, als gevolg van de Coronacrisis, onderstaande abonnementen tijdelijk niet aan.

We zetten hieronder de voordelen van een lidmaatschap voor je op een rijtje:

• Tot 14 jaar is het lidmaatschap helemaal gratis, daarna kun je al lid worden voor € 1,50 per maand voor tieners en voor € 4,50 per maand voor volwassenen.
  • Je hebt de keuze uit 300.000 titels, meer dan 27.000 e-books en 3.600 luisterboeken.
  • Reserveer je materialen online en haal ze af in de bieb van jouw keuze.
  • Je maandabonnement is maandelijks (per mail) opzegbaar.

We hebben verschillende abonnementen:

Klein abonnement:
3 weken uitleentermijn, 10 boeken per keer, nieuwe bestsellers lenen voor € 1,50, boeken reserveren voor € 0,50

Compleet abonnement:
3 maanden uitleentermijn, 25 boeken per keer, gratis nieuwe bestsellers lenen, géén boete bij te laat inleveren, gratis boeken reserveren

Tarieven 0-13 jaar
Klein: gratis | Compleet: €2,00 per maand/€20,00 per jaar

Tarieven 14-17 jaar
Klein: €1,50 per maand/€15,00 per jaar | Compleet: €3,50 per maand/€35,00 per jaar

Volwassenen
Klein: €4,50 per maand/€45,00 per jaar | Compleet: €6,50 per maand/€65,00 per jaar

Een jaarabonnement is qua prijs iets gunstiger, maar met een maandabonnement ben je flexibeler.

Inschrijfkosten
Ben je 14 jaar of ouder, dan betaal je als nieuw lid eenmalig €3,00 inschrijfkosten.

Op de volgende pagina vragen we eerst wat gegevens, daarna tonen we een bij jou passend aanbod. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je binnen enkele werkdagen bericht met praktische informatie over je lidmaatschap.