Haarlemmermeer

Hoe log ik in in Mijn Menu?

Het inloggen in je persoonlijke bibliotheekomgeving Mijn Menu doe je eenmalig met je 10-cijferige pasnummer (4848xxxxxx) als gebruikersnaam en je geboorteDAG en geboorteMAAND als wachtwoord (bijvoorbeeld 2904 als je op 29 april geboren bent). Na het inloggen wordt je gevraagd om een nieuw (veiliger) wachtwoord aan te maken. Ook kun je ervoor kiezen om i.p.v. je pasnummer een eigen gebruikersnaam te gaan gebruiken.

LET OP! Als je meer dan 3x fout inlogt, dan wordt uit veiligheidsoverwegingen je account geblokkeerd en kun je de rest van de dag niet meer inloggen. Mocht dit het geval zijn, neem dan tijdens openingstijden even telefonisch contact op met je eigen bibliotheekvestiging. Zij kunnen je wachtwoord dan even handmatig resetten.

Op sommige plekken wordt gesproken over mijn 'pincode'. Wat is mijn 'pincode'?

Pincode is een andere benaming voor wachtwoord. Dit is je geboorteDAG en geboorteMAAND (bijvoorbeeld 2904 als je op 29 april geboren bent) OF een eigen gekozen wachtwoord als je dat al zelf in Mijn Menu veranderd hebt bij je persoonlijke gegevens.

Waar vind ik Mijn Menu?

Je logt in in Mijn Menu rechtsbovenin deze website, door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen en dan op de knop 'Inloggen' te klikken. Nadat je bent ingelogd, verschijnt er in de menubalk rechtsbovenin naast 'Over Ons' een nieuwe knop genaamd Mijn Menu. Als je hier met je muis overheen gaat, verschijnen er een aantal keuzemogelijkheden waaruit je kunt kiezen.