Haarlemmermeer

Dit onderzoek van het digitale klantenpanel 'BiebPanel' is erg interessant, omdat naast de reguliere BiebPanel-leden voor het eerst óók 500 niet-leden van de bibliotheken zijn geraadpleegd. Dit levert natuurlijk allerlei nieuwe inzichten op! Er komt naar voren dat zowel leden als niet-leden veel belang hechten aan het bestaan van de bibliotheek. Het onderzoek naar het imago van de bibliotheek laat zien dat de panelleden, bestaande uit 229 leden en 504 niet leden, positieve associaties hebben bij de bibliotheek. De bibliotheek staat voor wijsheid en kennis en is bekend om haar grote collectie van niet alleen boeken, maar ook andere materialen.

Om dit bestand te bekijken heb je Adobe Acrobat Reader nodig Klik hier om de PDF te downloaden