Haarlemmermeer

Aan het in juni 2009 gelanceerde BiebPanel van de Bibliotheek Haarlemmermeer nemen maar liefst 500 klanten deel. Ca. 4x per jaar ondervragen wij jou over een bepaald thema. Graag houden wij je op deze pagina op de hoogte van de belangrijkste onderzoeksresultaten en verbeterpunten.

Het verschil dat BiebPanel maakt: je kunt ervoor zorgen dat jouw stem wordt gehoord!

Via BiebPanel kunnen bibliotheekleden en -bezoekers hun mening geven over allerlei zaken die spelen bij hun bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, dienstverlening en activiteiten.

Waarom meedoen?

Jouw mening is voor ons van groot belang. Je kunt je stem laten horen over verschillende specifieke onderwerpen over uw bibliotheek. Regelmatig informeren wij jou over de uitkomsten van de onderzoeken en eventuele veranderingen naar aanleiding van de onderzoeken in en om de bibliotheek. Bovendien maak je eens per jaar kans op een leuke prijs!

Hoe werkt het?

De onderzoeken worden online uitgevoerd, dus je kunt waar en wanneer het jou het beste uitkomt aan de onderzoeken deelnemen. Als lid van BiebPanel ontvang je ongeveer éénmaal per 3 maanden per e-mail een uitnodiging voor een online vragenlijst. Je ontvangt dus geen ongewenste telefoontjes of post naar aanleiding van jouw deelname. De informatie die je in onderzoeken van BiebPanel verstrekt, blijft altijd anoniem en je persoonlijke gegevens worden nooit met derden gedeeld.

Meedoen is leuk!

Als panellid wordt je uitgenodigd voor deelname aan allerlei verschillende onderzoeken. Je krijgt niet alleen de gangbare vragenlijsten voorgeschoteld, maar we vragen je ook om creatief mee te denken, vaak via leuke, makkelijke visuele technieken!

Door je deelname draag je bij aan de toekomst van onze bibliotheek! Klik hier om naar de BiebPanel-pagina te gaan en je in te schrijven!