Haarlemmermeer

Raadhuisplein 7
2132 TZ Hoofddorp
Tel: 023-5664800

Voor algemene bibliotheekinformatie, klachten of ledenadministratie neem je contact op met jouw eigen bibliotheekvestiging of stuur je ons een bericht via het contactformulier.

Postadres Bibliotheek Haarlemmermeer
2130 AD Hoofddorp

Contactpersonen organisatie

Secretariaat Algemeen

Raad van Toezicht en Directie

Bestuur

Directeur

Afd. Marketing

Afd. Personeelszaken

Afd. Financiële Zaken
Factuuradres: Bibliotheek Haarlemmermeer, Postbus 485, 2130 AL Hoofddorp. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Facilitaire Zaken
Leonie Thomas, Coördinator Facilitaire Dienst: 023-5664810, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Educatie & Leesbevordering
Mariëtte van Midde, Programma Coördinator: 023-5664851, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. Informatie & Collectie

Afd. Cultuur & Maatschappij (tevens programmering)

Afd. Publieke Dienstverlening
Nynke Zeilstra, Teammanager Publieke Dienstverlening: 023-5664809, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.