Haarlemmermeer

Het thema van de Boekenweek 2017 is 'Verboden vruchten'. Herman Koch schrijft dit keer het Boekenweekgeschenk 2017; de titel is 'Makkelijk leven'. 'Makkelijk leven' laat zien hoe een man, die met zijn levensinzichten zo succesvol is, opeens alle zeilen bij moet zetten om de problemen in zijn eigen leven het hoofd te bieden. En Libris Literatuur Prijswinnares Connie Palmen schreef het Boekenweekessay, getiteld 'De zonde van de vrouw'.

boekenweekmagazine2017boekenweektasje2017

Boekenweektasje met magazine cadeau op zaterdag 25 maart!
Op de eerste dag van de Boekenweek, zaterdag 25 maart, delen wij in de vestigingen van de Bibliotheek Haarlemmermeer een gelimiteerde oplage van speciale linnen Boekenweektasjes met Boekenweekopdruk en Boekenweekmagazine uit aan onze bibliotheekleden van 18 jaar en ouder. Wees er die dag heel snel bij, want op=op!

Op 24 maart Boekenborrel in Badhoevedorp met drie schrijvers uit onze regio
De schrijvers Paul Kroes, Jan Loogman en Kees Schelling vertellen in hun boeken onder meer over gebeurtenissen in hun jeugd. Veel van die verhalen spelen zich af in Badhoevedorp, Osdorp en Sloten, de regio waarin ze alledrie zijn opgegroeid. Op 24 maart lezen zij in de Bibliotheek Badhoevedorp voor uit eigen werk en gaan hierover met jou in gesprek. Meer informatie.

30 en 31 maart Informatiebijeenkomsten leesgroepen Literatuur
Wil je literaire boeken lezen en daar inspirerende gesprekken over hebben met andere lezers? Tijdens informatiebijeenkomsten in de Bibliotheek Nieuw-Vennep en de Bibliotheek Badhoevedorp hoor je alles over de start van een literaire leesgroep. Meer informatie over de informatiebijeenkomst in Nieuw-Vennep en meer informatie over de informatiebijeenkomst in Badhoevedorp.