Haarlemmermeer

Nieuws

  • Tussen 24 april en 24 mei kun je gebruik maken van StudyShare bij de Bibliotheek. Moet je blokken voor je eindexamen, maar ben je snel afgeleid? StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans!

    Lees meer...

  • Vanaf maandagavond 24 april 21:00 uur tot dinsdagochtend 25 april 09:00 uur vindt er noodzakelijk onderhoud plaats aan onze website en Wise app van de Bibliotheek Haarlemmermeer. Gedurende die periode is het niet mogelijk om gebruik te maken van de online catalogus, de app en kunt u ook niet inloggen in uw persoonlijke bibliotheekomgeving ‘Mijn Menu’. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

  • Lezen is leuk! Om het leesplezier van kinderen te bevorderen, werken de Bibliotheek Haarlemmermeer en scholen samen in De Bibliotheek op School’. Wethouders John Nederstigt (Onderwijs) en Derk Reneman (Cultuur) namen op donderdag 23 maart samen met vertegenwoordigers van de Bibliotheek Haarlemmermeer een kijkje bij De Bosrank en De Optimist.

    Lees meer...

  • Het thema van de Boekenweek 2017 is 'Verboden vruchten'. Herman Koch schrijft dit keer het Boekenweekgeschenk 2017; de titel is 'Makkelijk leven'. 'Makkelijk leven' laat zien hoe een man, die met zijn levensinzichten zo succesvol is, opeens alle zeilen bij moet zetten om de problemen in zijn eigen leven het hoofd te bieden. En Libris Literatuur Prijswinnares Connie Palmen schreef het Boekenweekessay, getiteld 'De zonde van de vrouw'.

    Lees meer...